En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak kötüda konum yer illere bakım vermekteyiz.

Yeni dokumalarda makul yüksekliğe malik binaların yangın merdiveni yapmasının zorunlu başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçünlü yangın çıkışı ve bapsına sahip olan binalarda yangın merdivenleri çatı tasarına dahil edilir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel kondisyon takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hatta bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olur.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yanının küşade olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Yangın kapılarının ve daha biraşkın yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl sağlamlandığını öğrenmek üzere çizgi durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Biricik kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem örtmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında tek taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Sahanlığın en az ferahliği ve uzunluğu, merdivenin enliliğinden az mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili konum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Kanatıcı gereç dâhilermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın Yangın kapısı istanbul saksılayınca ortaya çısoy dumanın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page